Uslovi korišćenja

Kompakt MG prodavnica sadrži isključivo nameštaj firme Kompakt MG. Svi artikli, koji su u ponudi na sajtu, provereni su na tržištu cele zemlje. Kompakt MG garantuje rešavanje svih reklamacija i servisa u garantnom roku.

Reklamacija i garancija na nameštaj

Ispravnost primljene robe u količini i kompletnost potvrđujete potpisom na otpremnici. Kompletnost paketa potvrđuje se vizualnim pregledom paketa od spoljnih oštećenja, a moguća unutrašnja oštećenja su predmet reklamacije koje rešavamo u okviru 30 dana.

Kompakt MG svojim kupcima nudi jedinstvene uslove garancije - DVE DOŽIVOTNE GARANCIJE, tako da su kupovinom našeg proizvoda sigurne dve generacije korisnika.

Isporuka

Isporuka naručenog paketa se vrši:

  • Kurirskom službom
  • Ličnim preuzimanjem
  • Našim prevozom i montažom

Garancija kvaliteta

U slučaju nepropisng korišćenja, ili namernog oštećenja Kompakt MG ne snosi odgovornost i garancija ne važi. U suprotnom artikl možete reklamirati i on će biti servisiran ili zamenjen istim ili sličnim, a samo u slučaju da nismo u mogućnosti učiniti gore navedeno, imate pravo na povraćaj novca.

Ukoliko imate reklamaciju, servis, ili primedbu bilo koje vrste, na našoj kontakt stranici ćete naći sve informacije kako biste nas kontaktirali.