O nama

Preduzeće „KOMPAKT M-G“ je osnovano 1991.godine. Počeli smo sa opremanjem i uređenjem enterijera, da bi postepeno prešli na serijsku proizvodnju metalnog nameštaja specijalizovanu za proizvodnju metalnih stolica i stolova za kućne i ugostiteljske potrebe, kao i metalnih kreveta. Stekli smo veliki broj kupaca koji se kao i vi oslanjaju na naš beskompromitovan kvalitet i brzu uslugu. Mi radimo sa vama direktno od početka proizvodnje bilo kog našeg proizvoda pa do vaše adrese. KOMPAKT M-G će vam pružiti najbolji kvalitet u skladu sa cenom.

Naš krevet je orginalnog dizajna i uglavnom najlepši deo entereijera spavaćih soba. Naši kreveti daju sliku prefinjenosti i luksuza, tako da su naši kupci uglavnom osobe sa istančanim i sofisticiranim ukusom kao i dozom romantike.

Kompletan program odlikuje inovativan dizajn, funkcionalnost, dugotrajnost, kvalitet izrade. Brojna priznanja i nagrade koje smo dobili u tim kategorijama ocenjivanja nameštaja na brojnim sajmovima, govore u prilog tome.

Pogledajte naš katalog, možda dobijete inspiraciju za promenu ambijenta vašeg životnog prostora. Kako god ga sredili, u rustičnom, modernom ili klasičnom stilu, vaš dom je vaše lično svetilište koje treba da bude dizajnirano na način koji vas inspiriše.